Тома и блус триото Down&Out подгряват ZZ Top

Тексасците идват у нас със собствен кетъринг

Преди легендарните тексасци ZZ Top на сцената на 21 октомври ще се качи Тома, заедно със своята банда. Момчетата ще забият сет от 30 минути с парчета като "Come Together" (Аеrosmith), "Crying in the Rain" (Whitesnake) и други рок класики, както и авторски песни от албума „Герой".

Вратите на стадион Академик ще отворят точно в 17 часа, а концертът ще започне в 18 и 30 часа.

Още една банда ще подгрее триото. Това са Down&Out от Гърция, чийто сет ще започне едва час преди ZZ Top да заемат местата си на сцената. Групата е била поканена за съпорт на шоуто на тексасците в Атина, но тогава Down&Out вече са имали поет ангажимент за тур в Ирландия. Мечтата на блус и рок групата от съседната ни държава обаче ще стане реланост в София.

ZZ Top пристигат със собствен кетъринг у нас. По време на цялото си турне групата пътува по този начин - води си свои приближени готвачи, запознати с вкусовете на тримата музиканти и любимите им манджи.

Звездното трио е поискало от организаторите три отделни съблекални за всеки член на бандата, приятно обзаведени, оборудвани с големи огледала и климатици. Допълнително в близост до техните гримьорни ще има и стая, в която цялата банда да посреща най-важните си гости.

Ако има време, барабанистът Франк Биърд може би ще отиде да поиграе любимата си игра - голф. За целта за всяко шоу на бандата се проучва кое е най-близкото голф игрище.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини