Мъж обра жилище докато собствениците спят, 11-годишна е хваната за кражба от магазин

Четирима души са хванати за кражби през изминалото денонощие в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Първият е на 33 г. В 6:20 часа той се промъкнал през отворен прозорец в дом на улица „Младежка“ в Хасково, докато собствениците спели вътре. От портмоне в коридора на жилището отмъкнал 100 лева. След сигнал в управлението, при незабавни действия, криминалистите задържали мъжа, стар познайник с подобните си прояви. С постановление на наблюдаващия прокурор му е наложена мярка на задържане до 72 часа.

В Районното управление в Свиленград също са арестувани двама, известни с проявите си на служителите. 23-годишен от Любимец и 22-годишен от Гълъбово откраднали от частен дом на улица „Цар Симеон Велики“ мобилен телефон, велосипед, дебитна карта и 90 лева.

Последната установена за кражба е девойка на 11 г. от Варна, която вчера от хладилна витрина на магазин в Димитровград задигнала 6 хладни десерта. След признанието й, родителите й възстановили щетата. Предстои да й бъде наложена възпитателна мярка.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини