Промени в данъчните закони ще обсъжда Иво Димов с кметове в Бургас

Кметът на община Димитровград и зам.председател на Националното сдружение на общините в Република България, Иво Димов, участва днес в заседание на Управителния съвет на Сдружението на общините. 

На заседанието, което се провежда в Конгресния център в гр.Бургас, кметовете ще обсъждат резултатите за общините в Актуализацията на Закона за държавния бюджет на Република България за 2022г., финансовата децентрализация и анализ на изпълнението на общинските бюджети за 2021 г.

Иво Димов ще докладва по темата за резултатите и предложенията за промени в пакета данъчни закони за 2023 г. Кметовете ще обсъждат и управлението в сферата на културата на общинско ниво. 

На провеждащото се заседание НСОРБ ще се произнесе със становища и по законопроектите на ЗИД на ЗОП, ЗИД на ЗЕУ, както и Законодателната инициатива за изменение Закона за административнотериториалното устройство на Република България. В програмата е планирана и дискусия с кметовете на общини от област Бургас и разискване на различни институционални въпроси.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fe
    fen
    0 0
    20:52, 21 юли 2022
    Браво бе,в Бургас.Да се мъчат,на тая жега.

Още новини

Последни новини