100 Kила и "Скандау" излизат на една сцена с Джейсън Деруло

100 Kила и "Скандау" излизат на една сцена с Джейсън Деруло, който идва за своя първи концерт у нас на 14 август в Бургас, съобщават организаторите от Fest Team.

"Скандау" са избрани пет поредни пъти за група на годината на музикалните награди на "БГ радио", а четири поредни години са най-добра група в класацията на 359 Hip Hop Awards. През 2019 и 2020 г.  получават и специални призове за най-добро хип-хоп турне на годината и онлайн концерт на годината. За свой най-мащабен проект Тото и Лъчо определят концерта си през 2019 г. в зала "Арена Армеец", където събират повече от 14 000 фенове.

Преди тях на сцената ще се качи Явор Янакиев, познат повече като 100 Kила. С шест награди за рапър на годината, той е едно от най-разпознаваемите лица в хип-хопа у нас. Килата често взима участие в благотворителни концерти и кампании, участва в телевизионни предавания, а характерният му тембър е обичан еднакво от млади и стари. 

Мултидисциплинарен артист - певец, композитор, танцьор и актьор, Jason Derulo носи актуалната си слава гордо във всички интернет платформи. Той е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 милиона последователи и не рядко избира именно тази уеб платформа за музикалните премиери на новите си песни. Певецът от хаитянски произход има повече от 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби.

Гостуването на Джейсън Деруло е част от неговото европейско турне.

Източник: БТА

Коментари в сайта

Последни новини