Джейсън Деруло се събра с R3HAB за сингъла „Animal“

R3HAB и Джейсън Деруло обединяват сили за една от най-вълнуващите колаборации за 2024 г. – денс-поп кросоувър сингъла „Animal“. Парчето определено ще разгорещи клубовете, дори когато лятото все още не е настъпило.

„Animal“ е образцово сливане на високоенергийното, динамично електронно излъчване на R3HAB и Деруло, който носи характерния си секси поп стил. Започвайки с прочувствени вокали и завладяващ хаус ритъм, парчето веднага задава тон за вълнуващо прекарване с някой специален човек.

R3HAB наслоява искрящи енергични мелодии, което прави песента забавна и подходяща за радиото или танцуване цяла нощ. R3HAB и Джейсън Деруло преди това си сътрудничиха по официалните ремикси на R3HAB на „Goodbye“ на Джейсън с Дейвид Гета, Ники Минаж и Уили Уилям през 2018 г., „Take You Dancing“ през 2020 г., както и „Spicy Margarita“ с Майкъл Бубле миналия месец.

 „Джейсън и аз нахвърляхме различни идеи от няколко години в търсене на перфектното съвпадение. Тогава Джейсън ми изпрати „Animal“ и всичко бързо си дойде на мястото. Този запис е перфектен мост между моята денс визия и вдъхновяващия поп на Деруло. Той е един от определящите артисти на нашето поколение. Той е страстен в работата си и има ясна артистична визия, която кара творческия процес да протича. Беше страхотно да работим заедно и се надяваме да харесате „Animal“ толкова, колкото и ние направи“, споделя R3HAB.

„R3HAB и аз имахме няколко страхотни ремикса и това беше естествена следваща стъпка да направим цял запис заедно. Имахме различни идеи известно време, преди да се спрем на „Animal.“ След това всичко се оформи лесно и се радваме най-накрая да го споделим със света“, добавя Джейсън Деруло.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини