24-ма кандидати за директорските места в училища и центрове в Хасковска област

24 са допуснатите кандидати за директорските места в 20 училища, центрове и гимназии на територията на Хасковска област. Този следобед на страницата на Регионалното управление на образованието беше публикуван и списъкът им. Недопуснати сред кандидатите няма.

Училищата, за които има обявено директорско място са: ОУ „Св. Иван Рилски“, ОУ „Христо Смирненски“ , ОУ „Любен Каравелов“, ОУ „Н. Й. Вапцаров“ и ПГЛП „Райна Княгиня“.

В община Харманли ще се избира директор за: НУ „Отец Паисий“ – Харманли, ОУ „Иван Вазов“ в село Славяново и ОУ „Христо Ботев“ в село Бисер.

В Димитровград местата са за ПМГ „Иван Вазов“, ОУ „Васил Левски“ и ОбУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

В Маджарово е обявен конкурс за директор на СУ „Димитър Маджаров“, а в Любимец на СУ „Желязко Терпешев“ и НУ „Захари Стоянов“.

Ръководните места в образованието в Тополовград са все още свободни в НУ „Св. Св. Кирил и Методий“, СУ „Д-р Петър Берон“ и ОУ „Христо Ботев“в село Хлябово. За последните две школа  няма и кандидати, а конкурсите за директори са спрени, след решение на ВАС до приключване на заведеното дело по жалбата на директор на пазарджишко училище.


Конкурси за директори са обявени и за ЦСОП „П. Р. Славейков“ – Харманли, ЦПЛР – „Обединени ученически общежития“ – Хасково и Център за подкрепа за личностно развитие – Народна астрономическа обсерватория и планетариум „Джордано Бруно“ в Димитровград.

За много от директорските места кандидатстват настоящите временно изпълняващи длъжността и заместник-директори.

За допуснатите по документи кандидати в Хасково, предстои писмен изпит.
 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини