Обявиха конкурс за зам.-директор на МВР-Хасково и 18 полицаи

Конкурс за заместник-директор на Областната дирекция на МВР в Хасково обявиха от силовото ведомство. Позицията трябва да бъде заета чрез преминаване в по-висока по вид длъжност.

Сред изискванията за кандидатите са да имат висше образование „магистър” и не по-малко от 10 г. професионален стаж в МВР, от които поне 3 г. на изпълнителски длъжности. Документи се подават в 5-дневен срок. Конкурсната процедура трябва да се проведе до 2 месеца. Тя ще е на два етапа - проверка на професионалните знания чрез писмена разработка в рамките на 180 минути и структурирано интервю. Спечелилият конкурса ще бъде и началник на отдел „Криминална полиция“.

Конкурс е обявен и за 18 полицаи в Областната дирекция на МВР в Хасково. 9 от вакантните длъжности са за старши полицаи, а останалите 9 са за младши автоконтрольори. Сред изискванията за кандидатите са да не са навършили 41 г., но това не важи за бивши или настоящи служители на МВР, да имат средно образование. Заявления се подават в 20-дневен срок. Конкурсът ще е на 3 етапа - изследване на физическата годност, психологично изследване и заключително интервю. Той трябва да се проведе до 4 месеца.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Би
    Бивш полицай
    36 0
    12:56, 13 сеп 2022
    Преди няколко години полицаите в Районното бяха над 130 човека а сега до колкото знам са наполовина от това число. Имаше много кадърни и качествени служители, но напуснаха заради някои началници които вече ги няма....
  • 2
    Дж
    Джем
    13 0
    07:26, 14 сеп 2022
    Кандидатите, като практическа задача да се опитат да открият лицето, което на 02.09.2019г. запали кола в гаражна клетка на подземен паркинг под жилищна сграда на ул. 'Цар Самуил'
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини