Наградиха 53 полицаи от Хасковско за професионалния им празник

53 полицаи са наградени за празника на българската полиция – 8 ноември, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Униформените бяха отличени с „Писмена похвала” от директора на хасковската полиция старши комисар Атанас Ненков. Наградите са за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи.

Награди получиха 24 служители от дирекцията, двама полицейски инспектори от група „Териториална полиция” в Районното управление в Димитровград, 25 служители от Районното управление в Хасково и двамата униформени от управлението в Свиленград, отказали подкуп от турски водач преди дни.

В навечерието на празника, старши комисар Атанас Ненков поздрави колегите си. Благодари им за всеотдайността, пожела им здраве, сили и кураж.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Дж
    Джем
    34 -5
    18:03, 7 ное 2022
    През нощта 5 юли 2022г. в чест на празника на МВР, руската работна група от ул. Оборище приготви и продаде рекордно количество метамфетамин.
  • 2
    Дж
    Джем
    33 -2
    19:30, 7 ное 2022
    Настоятелно моля, всички криминалисти от РУ Димитровград, РУ Свиленград, РУ Харманли, РУ Ивайловград и РУ Тополовград да помогнат на колегите си от РУ Хасково, които не могат да задържат готвач на метамфетамин от гр. Хасково, който разпространява наркотици от 1996г. и много се е усъвършенствал
  • 3
    То
    Топалов
    19 -9
    20:08, 7 ное 2022
    Аз защо не съм награден а толкова много работя и винаги угаждам на всички началници...??
    • Къ
      Към него.
      9 -7
      10:57, 8 ное 2022
      Топалов, а ти животи спасяваш ли и рискуваш ли своя живот, че да те наградят и теб? Виждал ли си как твой колега умира, пред очите ти, заради някакви гамени?
  • 4
    Пе
    Петър
    0 0
    08:35, 18 дек 2022
    Дано не са забравили да наградаят и Севдалин Харманлийски.
    Толкова се старае момчето в службата. Даже идва по-рано на работа за да чака началника и да му каже Добро Утро.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини