Опел блъсна жена на кръстовището на „Раковски“ и „Дунав“

Изображение 1 от 3

    Водачка на лек автомобил Опел блъсна жена на кръстовището на булевард „Раковски“ и улица „Дунав“ в Хасково. Инцидентът стана малко преди 19 часа тази вечер.

    По първоначална информация колата е идвала от „Дунав“ и водачката тръгнала да прави ляв завой към квартал „Орфей“. В този момент била блъсната пешеходката, пресичаща на пешеходна пътека. Според очевидци и колата, и пешеходката са преминавали през кръстовището на зелен сигнал на светофара. 
    На място пристигна линейка, която откара пострадалата жена в болницата.

    Дойдоха и полицаи за изясняване на случая. Шофьорката беше тествана за алкохол, но промили не бяха отчетени.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ам
      Ами даааа
      33 -3
      21:02, 15 ное 2022
      Точно преди година на пешеходната пътека до площад "Спартак " щеше да ме блъсне бял джип с номер, който започва с цифри 17. Тази " шофьорка -жена я дебна да и кажа какво я очакваше ако ме беше блъснала! Виждам често колата " убиец " до Авеню но не и шофьорката. Ще я видя някой път!
      • Ма
        мачкай ги
        22 -5
        21:19, 15 ное 2022
        Спусни и гумите и смачкай винтилите с клещи, 100% ще видиш рибката...
    • 2
      Лу
      лудият Макс
      53 -4
      21:34, 15 ное 2022
      Въпрос на време е предстоящо ПТП или с неправилно пресичащ пешеходец на улица Дунав в посока новия Лидл и на обратно. Та този супермаркет си е направил паркинга перфектно, но извън него започва Хасковската улична джунгла? Няма култура при пресичане на пешеходци и никаква толерантност от към водачи и в скоро време очаквайте неочакваното !
    • 3
      Сф
      Сфетофара...
      26 -2
      11:12, 16 ное 2022
      Общината след като дава разрешение за изграждане на такъв голям обект Лидъл в централната част трябваше до сега да направи регулиране на светофара на кръстовището с Дунав с лява секция. Отделно и да се раздели зеления сигнал само за пешеходци в четирите посоки , а не както сега - при завой на ляво трябва да чакаш пешеходците, те също са със зелен сфетофар и се задръства движението. Рядко минават 2-3 коли на зелено.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини