„Саяна Хасково“ се раздели с трима играчи

Изображение 1 от 2

    ФК „Саяна Хасково“ се раздели с трима играчи, потвърдиха от клуба. Това са: вратарят Мартин Димитров, атакуващият флангови играч Ангел Здравчев и защитникът Атанас Кръстев.

    От ръководството на хасковския клуб заявиха, че до раздялата се е стигнало по взаимно съгласие.

    Ангел Здравчев пристигна в Хасково в средата на миналия сезон. Оттогава се превърна в един от основните състезатели на треньора Живко Желев. Този сезон не започна по най-добрия начин за Здравчев, който се отчете с доста пропуски. В края на полусезона той върна добрата си форма. През есента атакуващият футболист се разписа 7 пъти.

    Мартин Димитров дойде на „Ямача“ през лятото. През първия полусезон стражът отсъстваше в голяма част от двубоите и не направи кой знае какво впечатление с изявите си.

    Атанас Кръстев също бе част от лятната селекция на „Саяна Хасково“. Хасковлията се завърна на „Ямача“, след като за последно носи екипа на „Етър“ (Велико Търново). Кръстев също не бе титуляр във всеки мач на червено-белите през есента.

    Възможни са и други рокади.

    Междувременно стана ясно, че от ръководството на „Саяна Хасково“ са планирали 5 контроли до началото на полусезона. Мачовете са срещу дубъла на „Берое“, „Розова долина“, „Спартак“ (Пловдив) и „Загорец“, третия тим на „Лудогорец“, състезаващ се в Трета Североизточна лига.

    Седмица преди подновяване на първенството в Трета Югоизточна лига хасковлии ще играят и първия си официален мач за 2023 година. Той обаче ще бъде от турнира за Купата на АФЛ. В областно дерби „Саяна Хасково“ ще се изправи срещу „Димитровград“. На 18 февруари пък червено-белите започват втория полусезон с домакинство на „Асеновец“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ха
      Хасково
      13 -3
      18:36, 13 дек 2022
      "Саяните" какво могат ще опропастят за Хасково!!! Наско Кръстев си беше основен ляв бек,Мартин титулярният вратар,Здравчев вторият ни най-добър реализатор! Трима основни играчи напускат,очакват се още поне трима,няма от къде и как да докарат 6 нови класни попълнения.Лека по-лека се започва с края на мъчението наречено "Саяна",и очакваме все по-скоро да се махнат от стадиона на градът,и отбора да започне на чисто с името Хасково!!!
      САМО ХАСКОВО!!!
    • 2
      Ко
      Коцо ламята
      6 -2
      19:30, 13 дек 2022
      Коя е тая Сая яна?!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини