Как ще изглежда следващият Motorola Razr

Оригиналният Motorola Razr е един от най-разпознаваемите и култови телефони, а през последните няколко години видяхме и две негови модерни версии, които бяха сред първите сгъваеми смартфони. 

Изглежда че компанията готви вече и трета версия, която ще е осезаемо по-различна от първите две. 

Наскоро Еван Блас от Evleaks публикува първите дигитално генерирани изображения за предстоящия модел, които разкриват един доста по-голям външен екран. 

С подобен екран е и наскоро представеният Oppo Find N2 Flip и явно тази тенденция ще се установи при този тип сгъваеми смартфони и занапред. 

От 9To5Google разкриват, че Motorola подготвя и обновен интерфейс за новия екран, който ще го направи още по-функционален. 

Възможно е да бъдат добавени два нови бутона за навигация в долната лява част на екрана, което ще направи управлението още по-удобно и лесно. 

Припомняме, че външният екран в последния Razr 2022 е с диагонал от 2.7 инча, но не знаем точно какъв ще е размерът на предстоящия модел. 

Едва ли ще чакаме дълго, за да научим, тъй като според някои източници обновеният Razr ще дебютира още през тази година. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини