Хванаха момчета на 15 и 21 г. с наркотици, задържаха пиян водач и дрогиран

21-годишен е задържан с полицейска мярка за наркотик, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Вчера в 9 часа служители от участъка в Любимец са извършили проверка в дома му в село Малко градище. В кутия от вафли полицейските служители са намерили 292 грама суха зелена листна маса. Полевият наркотест е потвърдил, че е марихуана. Образувано е бързо производство.

В Симеоновград е заловен непълнолетен с дрога. Момчето на 15 г. е обискирано на улицата. В дрехите му е открита станиолова сгъвка с грам бяло кристално вещество, подлежащо на експертиза.

Две бързи производства са стартирали през денонощието срещу водачи, нарушили Закона за движение по пътищата. Първото е в Районното управление в Димитровград срещу 41-годишен жител на село Ябълково, заловен в село Добрич да управлява Нисан след употреба на 2,45 промила алкохол в издишания въздух.

В ареста на областния град е пренощувал 26-годишен от село Стамболийски. Младият мъж се е движил в Хасково с Ауди. Използваното техническо средство показало употреба на метамфетамин. Мярката на задържане и на двамата водачи е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини