Нови успехи за димитровградските джудисти от международен турнир

На 11 юни в гр. Пазарджик се провде международния турнир по Джудо "Фризколиада", на който участваха 323 състезатели от 32 клуба в страната.

Димитровград Джудо бе представен от тринадесет състезатели. При родените 2014 - 2015 година Шампион в категорията си е Лилиана Боева, Владимир Хубенов е втори, Рая Будакова е трета, Кристиян Делчев също трети, а Жасмина Миткова изгуби спора за третото място и остана пета.

При родените 2013 - 2011 година Шампион е Ивайла Димитрова, Божидара Георгиева и Стелияна Вълева са втори, трета в същата възраст е Сияна Рискова, а Иван Тодоров пети. Кристиян Дадалов и Теодор Дянков не успяха да се класират във финалите на турнира. При родените 2010 - 2029 година Иванина Жекова завърши втора.

За клуба предстоят силния международен турнир в Панагюрище - "Топалов Опен" на 17 - 18 юни, в който участие вземат повече от 12 европейски страни, както и домакинския турнир "Фамилия Галакси джудо къп" на 24 юни в Спортна зала Младост в Димитровград. На последните за лятото състезания ще участват повече от 30 деца от СК Джудо Димитровград.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини