Жена пострада при удар между хасковска и румънска кола

    Възрастна жена пострада при катастрофа край Хасково. Инцидентът стана около 14 часа днес, на 3-4 км след областния град.

    Сблъскали са се две коли – Мерцедес с румънска регистрация и хасковски Фолксваген. Те пътували по главния път в посока към Кърджали. Отпред била румънската кола, шофирана от млада жена. Водачката тръгнала да завива наляво и в този момент в нея се забил Фолксвагенът, шофиран от възрастен мъж. При удара хасковската кола беше излетяла в крайпътната канавка. Пострадала е съпругата на водача, която беше откарана с линейка в хасковската болница за преглед.

    На мястото на произшествието пристигнаха полицаи за изясняване на случая. Двамата водачи бяха тествани за алкохол, но промили не бяха отчетени. Шофьорите обаче спореха за вина. Възрастният мъж твърдеше, че Мерцедесът е бил в отбивката вдясно от пътя и внезапно тръгнал да завива наляво. Шофьорката пък настояваше, че е била на пътното платно и регламентирано тръгнала да завива налято, подавайки ляв мигач.

    Предстои да се изясни кой от тях казва истината.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Df
      dfgh
      52 -2
      16:18, 23 юни 2023
      Тия Румънци карат по зле от Турците, миналата година един ме навря в бордюра и избяга, спуках гума и не можах да го догоня. Полицаите само вдигаха рамене, нищо не можели да направят и ме тестваха с дрегер в крайна сметка ...
    • 2
      ВР
      В Румъния
      4 0
      16:03, 24 юни 2023
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини