И полицаи от Хасково протестираха за по-високи заплати

    Полицаи от Хасково излязоха на протест с искане за по-високи заплати. Точно в 12:00 часа те се събраха пред сградата на Районното управление в областния град, за да изразят мълчаливо недоволството си от възнагражденията им. В знак на протест служителите на реда включиха светлинни и звукови сигнали на служебните автомобили в рамките на 1 минута.

    Сред недоволстващите беше председателят на полицейския синдикат в Хасково Владимир Даскалов. Той заяви, че настояват за адекватни заплати. Коментира, че при 8.7% инфлация искат 10% увеличение на възнагражденията.

    Припомняме, че тази сутрин на протест излязоха пожарникари от Хасково. Това е второ подобно недоволство, първото беше на 4 юли. Служителите на реда бяха категорични, че ако исканията им не бъдат удовлетворени, ще преминат към национални стачни действия.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ро
      Родната полиция
      54 -5
      15:25, 6 юли 2023
      Най-напред да пиша, че не всички полицаи са истински там! Разбира се , че много от тях си гледат съвестно работата! Какво търси жената с голия корем на една от снимките? Това ли е лицето на българският полицай с тъмните очила на първа линия, за когото най-скъпата му вещ са очилата? Няма ли наистина един истински полицай да снимате и всички да пишат: да, тези заслужават уважение и увеличение на заплати? Питам само!
      • Ст
        Старшинка
        39 -5
        16:20, 6 юли 2023
        Ами тя протестира с искане за повече пари за дрехи. Явно не и стигат и не знае, че работейки в МВР не е в някое кафене или барче и затова е дошла като за плаж.
    • 2
      Бр
      Брус Уилис от Странско
      19 -5
      21:02, 6 юли 2023
      За снимките най отпред са с прибрани кореми а отзад са заседнали шкембелаците . С увеличението няма да е зле и да им се увеличи и хранителния порцион и нови дрехи, защото старите ще се пукат по шевовете .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини