Nothing Phone 2 - по-голям, по-мощен и по-светещ

След дълго чакане и много изтекли данни и изображения Nothing’s Phone 2 пристигна официално. 

Nothing Phone 2 не е радикално отклонение от миналогодишното устройство и все още има добре познатите ни мигащи светлинни ленти, които привлякоха толкова много внимание към Phone 1. 

Все пак спецификациите на Phone 2 са подобрени във всички важни аспекти - по-бърз процесор, по-голяма батерия и по-голям екран.

Мигащият Glyph интерфейс на Phone 2 може да използва същото основно оформление като миналата година, но този път има повече светлинни зони.

Има и нова функция “Glyph Composer”, която позволява да създаваме свои собствени мелодии за телефона със съпътстващи светлинни ефекти.

Екранът на телефона е с диагонал от 6.7 инча вместо 6.55 инча и предлага пикова яркост от 1600 нита вместо 700 нита, за които Phone 1 в крайна сметка беше порицаван.

Снимка 625890

Двете задни камери (основна и ултраширока) все още са 50 мегапиксела, въпреки че селфи камерата този път е 32 мегапиксела, а не 16. 

Но Nothing не твърди, че има някои подобрения под капака, включително надстроен процесор за изображения и по-добър HDR. 

Видеозаписът също е подобрен, като Phone 2 вече поддържа 4K при 60 кадъра в секунда от задната камера и 1080p 60 кадъра в секунда от селфи камерата.

Този път телефонът на Nothing се захранва от Snapdragon 8 Plus Gen 1, за който компанията твърди, че предлага 80% подобрение на производителността спрямо чипа в Phone 1.

Батерията на Phone 2 вече е 4700mAh (увеличение с 200mAh) и може да се зарежда бързо с до 45W. 

Все още има поддръжка за безжично и обратно безжично зареждане, ограничено до същите 15 и пет вата, както преди.

Предвид подобренията и вече установеното си присъствие на пазара, Nothing е решила да вдигне малко цената на Phone 2 спрямо тази на Phone 1. 

Най-ниската конфигурация (8GB RAM/128GB) започва от 679 евро, а за най-мощния модел с 12GB RAM/512GB ще трябва да платим 849 евро. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини