Серия от засечени с наркотици и с алкохол зад волана в региона

За серия от заловени с различни количества наркотици през изминалите дни, съобщават от Областната дирекция на полицията в Хасково.

На 21 юли сутринта на адрес на ул. „Узунджово“, служители на Районното управление в областния град са проверили двама мъже: на 40 години от крумовградското село Пелин и на 46-години от кърджалийското село Звиница.

От чантата на единия са иззети 22 станиолови сгъвки с общо 8 гр. кристалообразно вещество. За съдържанието мъжът обяснил, че е пико, за лична употреба, за което е платил 200 лева.

Количеството е предадено с протокол за доброволно предаване.

Същия ден по обяд в Димитровград, на ул. “Христо Смирненски“, служители на местното районно полицейско управление са открили в 22 -годишен криминално проявен мъж 4 грама канабис, а в последствие при претърсване в дома му -още 4,6 грама.

Вечерта при проверка на друг мъж от криминалния контингент – на 44 години, на ул. “Беласица“, са открити 3 полиетиленови пликчета с около 3.5 гр кристално вещество. При полевия наркотест веществото е реагирало на амфетамин.

И двете лица са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи производства.

На 23 юли в село Стойково пък,около 2 ч. е засечен пиян шофьор зад волана на Фолксваген голф. Мъжът е на 26-години от с. Брягово. Дрегерът е показал 1,73 промила алкохол в издишаният въздух. Водачът отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини