Откриха обновения театър в Димитровград с постановка на Народен театър „Иван Вазов“

Изображение 1 от 3

    Обновеният Драматичен театър “Апостол Карамитев” в Димитровград бе открит на 5-ти септември  с постановка на Народен театър „Иван Вазов“.

    Гост на откриването бе Областният управител на област Хасково Гинка Райчева, съобщават от областната администрация. Г-жа Райчева, кметът на Община Димитровград Иво Димов и председателят на ОбС Гергана Кръстева прерязаха лентата на културната институция.

    "Поздравления за последователната политика на г-н Димов и неговият екип да обновяват поетапно сградите на духовността – училища, читалища, а и сега красивата сграда на театъра.
    Обновяването на театъра в Димитровград ще вдъхне нов живот на културния живот в града и тази прекрасна сцена ще се изпълни с емоции и глъч.'', каза в словото си г-жа Райчева.

    "Любовта към изкуството, музиката, литературата, театъра и всичко  останало, което е в творческия спектър, се възпитава от ранна детска възраст. Искрено се надявам тази сцена да посреща десетки детски усмивки, радвайки се на любими детски постановки, както и да дава възможност на нас,възрастните, да зареждаме душата си.", добави още областният управител.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини