"Взе нож и замахна": Нов разказ за насилие от прокурорския син от Перник

Нови твърдения за насилие, упражнено от Васил Михайлов, сина на прокурор от Перник, който вече е подсъдим за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама, закана с убийство и хулиганство.

Пред Би Ти Ви млада жена разказва, че е заплашвана с нож от Васил Михайлов, след като той е пребил приятеля ѝ до припадък. На 9 април 2022 г. Белослава Йорданова отива с приятеля си Никълъс на среща с Васил Михайлов. "Отидохме, но се оказа, че няма да бъде разговор. Започна да го удря с плесници в главата, свали го на земята, след това всички удари бяха изцяло в главата му - с ритници, с коленца, с юмруци", разказва Белослава Йорданова.

Младата жена си спомня, че крещяла за помощ пред погледите на няколко свидетели. "Каза ми, че ще ми покаже, че трябва да млъкна, да спра да крещя, тъй като виках доста силно. Молейки се пред петима свидетели да направят нещо, те стояха отстрани и наблюдаваха, някои снимаха, трети подават нож. Беше през нощта в междублоково пространство. Взе ножа от негов приятел и започна да ми замахва, крещейки цинизми и че трябва да млъквам. Моят приятел се съвзе някак, стана и го изблъска от мен. Съответно Васил се разгневи още повече и имаше втора такава част, която завърши с порезна рана под окото", споделя момичето.

Белослава твърди, че е успяла да подаде сигнал на 112 и едва тогава насилието било прекратено от Михайлов.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини