“Да послушаме кино” в Димитровград с Хилда Казасян и Плевенска филхармония

Изображение 1 от 4

    Плевенска филхармония представя отличения с “Кристална лира” за 2021 г. проект "ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО" в гр. Димитроврад на 03.11.2023 г.

    Очарователната Хилда Казасян, заедно с фантастичните музиканти от Плевенска филхармония идват в Димитровград, за да ни потопят в света на вълшебната българска филмова музика от любимите кино ленти. Концертът ще се проведе в изцяло обновения общински театър „Апостол Карамитев“ в Димитровград.

    Хилда сподели за димитровградчани, че “след повече от 40 концерта сме изключително щастливи, че можем да представим нашата програма, създадена от най-красивата и популярна българска филмова музика “Да послушаме кино”. При вас в Димитровград ще бъдем на 3 ноември. На сцена ще бъдем заедно с фантастичните Теодосий Спасов и Васил Петров. С нас са и Плевенска филхармония и изключителните Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов и Мишо Йосифов. Мултимедията на Васил Каркеланов превръща този концерт в един истински спектакъл. Нека споделим заедно това изключително изживяване, очаквам Ви!”

    От новата сцена на димитровградският театър, концертът ще докосне душите не само на отдадените на джаза, а на всички меломани. Ще може да се насладите на най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена, като „Любимец 13“, „Козият рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др.
    На сцената до Хилда и Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов, ще бъдат отново едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България:
    Христо Йоцов - барабани
    Живко Петров - пиано
    Димитър Карамфилов - контрабас
    Михаил Йосифов - тромпет
    Специални гости са:
    Теодосий Спасов и Васил Петров
    Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл, е подготвена от Васил Къркеланов.
    Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

    Място: Димитровград - ДТ „Апостол Карамитев“
    Дата: 03 ноември 2023 г.
    Час: 19:00 ч.

    Билети за спектакъла може да намерите на касата на ДТ "Апостол Карамитев", както и на EVENTIM

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини