Мустафа Карадайъ в Кърджали: Единствено ДПС притежава култура на приемственост!

      Единствено ДПС притежава култура на приемественост. Политическата култура на приемственост се предава от поколение на поколение политици в партията и пример за това дава почетния председател д-р Ахмед Доган.Той направи крачка встрани от ръководството на партията в момент,когато ДПС бе в апогея си и даде път на следващата генерация политици. Това заяви в Кърджали на предизборна среща с участието на ветерани,депутати,младежки активисти,председателят на Централния съвет на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той подчерта,че в момента в Кърджали също се демонстрира култура на приемственост.Кметът доц.д-р инж.Хасан Азис прави крачка встрани,за да даде път на Ерол Мюмюн.

     Хасан Азис вдигна много високо летвата в Кърджали.Кърджали стана марка за местното самоуправление.Ерол Мюмюн поема щафетата и има нужда от нашата мощна подкрепа.Той проявява завидна смелост да се нагърби с управлението на Кърджали.Това каза още Мустафа Карадайъ.Той подчерта,че в основата на културата на приемственост в ДПС е заедността и толерантността.Те са и в основата на Българския етнически модел,гарантирал мирния преход на страната ни от тоталитаризъм към демокрация.Този модел бе разработен от д-р Ахмед Доган и ние трябва да го приложим в цялата страна,каза още Мустафа Карадайъ.

      Председателят на ДПС призова за съкрушителна изборна победа на местните избори,както в Кърджали,така и в страната.Само така ще имаме тежест и ще влезем и в централната изпълнителна власт,каза Мустафа Карадайъ.

      Диалогът между поколенията в ДПС гарантира приемствеността в партията.Тя от своя страна ни гарантира изборните успехи.Това каза в словото си кандидатът за кмет на ДПС за Община Кърджали Ерол Мюмюн.Той сподели,че когато бъде избран за кмет ще работи за да осъществи голямата си мечта:да върне гурбетчиите в Кърджали.Заедно ще направим Кърджали по-добро място за живеене и нашите съграждани ще се върнат тук,за да осъществят мечтите си,каза Ерол Мюмюн. Той открои приоритетите си като бъдещ градоначалник:привличане на нови инвестиции;подобряване на инфраструктурата,повишаване качеството на образованието,развитие на спортната инфраструктура,скок в нивото на здравеопазването.”Време е за ново начало” е слогана на кампанията ни в Кърджали,посочи ораторът.

      Кметът и зам.-председател на ДПС доц.д-р инж.Хасан Азис бе категоричен,че подкрепя и ще помага на Ерол Мюмюн в неговата работа като градоначалник.Хасан Азис посочи,че Кърджали е изживял подем,когато ДПС е било в централната власт.Последните 14 години обаче в страната настъпва прекомерна централизация и управлението на Община Кърджали става трудна задача.И сега ще бъде трудно на Ерол Мюмюн и ще има нужда от нашата помощ,подчерта кметът.Той направи ретроспекция на двадесетгодишното управление на Кърджали ,като открои безспорните успехи.С гордост връчи на своя приемник копие от удостоверението за инвестиционен клас А за бъдещата високотехнологична болница „Сърце и мозък” в Кърджали.Посочи заслугата за тази инвестиция на почетния председател Ахмед Доган.

      Кандидатът за общински съветник адв.Александър Ставрев посочи,че Кърджали е витрината на ДПС.Той се утвърди като столица на толерантността и кърджалийци се гордеят с това по света и се подкрепят.Сега трябва да са заедно и на вота в Кърджали и да подкрепят ДПС.

     Кандидатът за кмет на с.Опълченско Басрие Хайрула призова за изборна победа с подкрепата на 57% от избирателите за кмет и общински съветници.Тя благодари на Хасан Азис за всеотдайната му работа като кмет на Кърджали.Присъстващите станаха на крака и го аплодираха.

      Общинският лидер Лятиф Расим подчерта,че общинската организация е готова за победа.Ще спечелим още на първи тур за кмет,борим се за 27 общински съветници и 94 кмета,каза още Лютиф Расим.Призова да се гласува с №57 за ДПС.

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини