Задържаха седем души за кражби през денонощието

Шестима мъже и жена са установени в кражби през денонощието в хода на проведени полицейски операции по противодействие на битовата престъпност в областта, информират от полцията.

В ареста на РУ Димитровград е задържан 39-годишен познайник на полицията, извършил 3 кражби през месеца – на 5 джанти, алкохол и хранителни продукти от търговски обекти в града. „Компания“ в ареста му е правил и 51-годишен задигнал от частен имот ръчна количка.

В управлението в областния град са установени 29-годишна жена и мъж на 58г., откраднали мобилните телефон от свои съграждани, мъж на 33г., който „забравил“ да заплати бутилка алкохол в хипермаркет и малолетен на 12г. задигнал от паркиран и отключен автомобил 170 лева и документи. Момчето е заловено при опит да реже сгъваемия покрив на друг автомобил, паркиран на булевард „Раковски“, за да проникне в него. Поредния задържан за кражба през денонощието в РУ Свиленград е мъж на 33г., който след взломяване на катинар на врата на хранителен магазин в Любимец е откраднал 150 лева и 5 кутии цигари.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини