След вчерашните протести ТЕЦ-а изпуши отново и спря

След вчерашният протест за чист въздух под надслов "ТЪРПЕНИЕТО СВЪРШИ" и въпреки уверенията за извършените и извършваните модернизации в ТЕЦ "Марица 3" Димитровград, днес централата отново аварира и изпусна огромни количества непречистени газове в атмосферата.

Вижте видеото за повече информация от вчерашните събития и уверенията на Юлиян Семерджиев, относно надеждността на съоръжението и неговите ангажименти.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Мн
    Много
    8 0
    21:23, 24 окт 2023
    нагъл този Семерджиев,бащичко. Сега Ковачки ще му вдигне още заплатата. Правилно не са го включили в листите за ОС за тези избори,защото никой няма да гласува за листа в която е той. Със сигурност обаче има хора на Ковачки в листите. Аз виждам двама в Левицата - Водача Д. Атанасова,която до преди 2 год. е била съдружник със Семерджиев,а и двамата бяха избрани за съветници от БДЦ в досегашния ОС. Другия е 3тия в листата -Стоян Тюйлиев,който е управител на Топ груп-акционер на ТЕЦа и е бил в СД на ТЕЦа на мястото на Семерджиев.Сигурно има и други. Надявам се да изтриете поста,хората трябва да знаят за кого гласуват.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини