Костантина Карабоюкова: Изберете гласът на младите хора!

Уважаеми жители на община Кърджали,

В неделя на 29 октомври предстоят избори за местна власт. За да бъде чут гласът на хората, всеки гражданин следва да упражни правото си на глас. Само така  община Кърджали може да има свой кмет и свои общински съветници, които са овластени с доверие. Аз съм Костантина Карабоюкова- млад човек, поел огромната тежест да бъда гласът на младите хора на Кърджали, да търся решения на техните проблеми и неволи и да представлявам най-социалната партия - БСП.

В изминалата предизборна кампания заедно с моите приятели от листата на БСП за България, предложихме на Кърджалийци, идеите си за по-нататъшно развитие. Чухме и Вашите предложения.

Не се поддадох на предложенията да водим негативна кампания. Защото омразата ми е чужда и защото имам УЧИТЕЛ, който често казва: „И тези избори ще минат, но ние ще останем да живеем в този град и трябва да имаме достойнството да се гледаме в очите и да продължим да работим заедно за хората“. 

Аз не Ви предлагам невъзможното. Предлагам компетентност, последователност в усилията и честно отношение към хората. Предлагам това, което искат младите хора, за да останат да живеят и развиват нашия прекрасен град Кърджали.

Разчитам на Вашата подкрепа, с гласуване с Номер 1 в бюлетината за Кмет на община Кърджали и пак с Номер 1 и преференция 102 в листата за общински съветници.

НИЕ СМЕ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“


 

ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!

Костантина Карабоюкова,кандидат за кмет на Община Кърджали от БСП

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET
Последни новини