Защо да ходим на пазар в Одрин, като той вече е в Димитровград

    Хиляди димитровградчани и жители на областта ходят ежеседмично до турския град Одрин, с цел да си напазаруват стокиc произведени в южната ни съседка от пазари, складове, магазини и молове. Главната цел на българите, тръгнали на трансграничен шопинг, са предимно хранителни стоки, както и перилни препарати от бита. Турският пазар се слави сред българите с добри цени, екзотични и качествени стоки. Екскурзиите до Турция за шопинг са свързани с часове чакане на граничния пункт Капитан Андреево, митнически проверки, натоварен трафик из тесните улици на Одрин и търсене на места за паркиране. Има и положителни страни, ако не сте тръгнали само с цел пазаруване, това са местната кухня и разходка из града.

    Жителите на Димитровград и района вече няма нужда да изживяват негативните емоции, свързани с пътуването и могат ежедневно да се снабдяват с качествени продукти на атрактивни цени, произведени в южната ни съседка и това може да се случи в Димитровград.

    В бригадирския град вече има огромен магазин, пълен с всякакви подбрани стоки от Турция. Той е от веригата ВЕЛВЕТ и се намира на мястото на старата поща в кв. Толбухин, на адрес Патриарх Евтимий 16, до р-т Феникс. Веригата магазини ВЕЛВЕТ има 15-годишна история, а магазинът в Димитровград е първият извън областния град Хасково, който е и 6-тия на семейната фирма.

    ПАЗАРУВАЙ И ПЕЧЕЛИ в магазина на ВЕЛВЕТ в Димитровград

    От веригата специално за димитровградчани са подготвили томбола за Нова година, с която ще раздадат атрактивни награди на част от своите клиенти. Велвет ще подари 55" 4К телевизор, мечтата на всеки младеж и геймър Playstation 5, кафемашина с огромен запас от капсули, миксери, хлебопекарна и ваучер за пазаруване. За да бъдете и вие сред късметлиите, които ще получат страхотни подаръци за новата година, е нужно само да сте клиент на магазина и да пуснете своя касов бон за минимум 25 лв. в урната на касата на търговския обект. Томболата ще се тегли на 30.12.2023г. от 18 часа.

    Но не само томболата е атрактивното в този магазин - на площ от близо 500кв/м се предлага голямо разнообразие от стоки с гарантирано качество и произход, на които може да се насладите и доверите.. Може да получите компетентна консултация от служителите в обекта за непознатите за вас артикули, от които има за всеки по нещо. В магазина не се предлагат само продукти от Турция, но също така и асортимент уникални европейски и български артикули. От магазин ВЕЛВЕТ може да напазарувате почти всичко за вашето домакинство, от плодове и зеленчуци, хранителни стоки, перилни и почистващи препарати до козметика и домашни потреби.

    Много хора ходят до Турция за да си закупят традиционна баклава, качествена битова химия, перилни препарати, билкови кафета за отслабване, лековити оцети, шампоани против косопад и много други продукти, с които е известен пазара в южната ни съседка. Но да пътувате до там вече не е нужно, тези стоки вече са в Димитровград, може да ги намерите в магазин ВЕЛВЕТ. Ако не сте от града или не ви се разхожда до магазина, може да си поръчате и от онлайн магазина им на WWW.VELVET.BG

    Посетете магазин ВЕЛВЕТ, опитайте нови вкусове, напазарувайте качествени продукти, участвайте в томболата и ще пожелаете да го посетите пак и пак.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Но
      Новак
      15 -5
      08:59, 21 ное 2023
      Не е точно така.Сирене icim suzme 900 гр е 7,56 лв там,а тука 11лева.Не го взимат на едрова цена май.
      • Ти
        Тити
        6 -3
        20:29, 21 ное 2023
        Или пък плащат мито и данъци на държавата, поддържат магазин и персонал и ги следят всички български институции. Онези дето продават контрабандни хранителни продукти на пазара, знаеш ли ги в какви условия ги пренасят, на кой си плащат рушветите за да минат границата и дали няма да се натровиш след като ги изядеш?
      • Ли
        Лина
        3 -1
        00:21, 22 ное 2023
        Може и да е било 7,50 ама сега е 10 лв. За преди 4 дена говоря
    • 2
      Но
      Новак
      3 0
      21:51, 21 ное 2023
      В статията се говори че няма нужда от ходене до Одрин и казвам че не е така.А за митото -имаш ли ATR мито не се плаща.Като вземеш голямо количество от фабриката нали ти правят отстъпка.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини