Страховитите предсказания на Ванга за предстоящата 2024 г.

Следващата календарна година наближава и посрещането ѝ несъмнено е най-подходящото време за предсказания за бъдещето или края на света. А кой по-добре би могъл да ги направи от Баба Ванга.

В световен мащаб легендарната българска ясновидка е приета като невероятно мистично явление. Смята се, че е предвидила много от значими събития като катастрофата в Чернобил, нападенията от 11 септември в САЩ и дори смъртта на принцеса Даяна.

И въпреки че Ванга е мъртва от близо тридесет години, много хора все още следват нейните пророчества. Верните ѝ ученици твърдят, че редица от прогнозите ѝ се сбъдват години след смъртта ѝ и има още много предстоящи.

Ако погледнем към предсказанията ѝ за предстоящата 2024 г., оказва се, има някои значими от тях, върху които си струва да се замислим - както отбелязва британското онлайн издание Indy100.

Според пророчицата, през следващата година животът на руския президент Владимир Путин ще бъде сериозно застрашен, при това от някой от собствената му страна.

Ясновидката вижда и множество терористични атаки в Европа от страна на ислямски екстремисти. Макар и да не уточнява къде точно на континента ще бъдат извършени ударите.

В последните няколко години всички свикнахме със страховитите финансови прогнози, но въпреки това е обезпокоително да научим, че и Ванга е предсказала мащабна икономическа криза. Тя е предвидила редица фактори като нарастващи нива на дълга, геополитическо напрежение и преместване на икономическата мощ от Запад към Изток.

Развитието на изкуствения интелект се превръща във все по-актуална тема, когато става въпрос за технологии, но следващата година ще бъде наистина ключова, според българския оракул. Ванга предвижва безпрецедентна технологична революция, която ще засегне всички области на живота - от здравеопазване до киберсигурността.

Все пак не всички предсказания на Ванга са негативни. Според Sky History сляпата гадателка твърди, че човечеството ще "окове раковите заболявания с железни вериги" и точно 2024 г. вероятно ще е годината, в която това ще се случи. Тя предвижда и значителен пробив в лечението на пациенти с Алцхаймер.

Разбира се, трябва да имаме предвид, че Ванга далеч не е безпогрешна. Според нея, през изнимаващата година трябваше да станем свидетели на експлозита на голяма атомна електроцентрала, както и на появата на нова религия, базирана на изкуствен интелект.

Но 2023 г. още не е приключила и е факт, че ясновидката бе тревожно близо до някои от другите си пророчества. Тя твърди, че Земята ще бъде ударена от мощна слънчева буряи ще претърпи потенциално апокалиптична промяна в орбитата си около слънцето.

И въпреки че досега успяхме да избегнем апокалипсиса, още през август НАСА откри масивно слънчево петно със силата да предизвика слънчеви изригвания и потенциално да предизвика хаос в електрическите мрежи и друга инфраструктури. Наскоро стана ясно също, че оста на Земята се измества.

Важно е да се отбележи, че предсказанията на Ванга не са записвани лично от нея и не могат да бъдат реално проверени. Тя не пише тълкуванията си и всичко, което казва, е документирано единствено от хората около нея.

Безброй български и съветски учени са изучавали Ванга през целия й живот, стигайки до извода, че тя е имала 85% успех с предсказанията си. Твърди се, че дори е предвидила собствената си смърт на 11 август, 1996 г., на 85-годишна възраст.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини