100 ученици изсвириха “Stairway To Heaven” и впечатлиха света

Училищна група във втория по големина град в Нова Зеландия Крайстчърч стана изключително популярна само за 5 дни, след като пусна видеоклип, в който стотина ученици заедно пеят и свирят легендарната песен на Led Zeppelin „Stairway To Heaven“. Видеото е заснето в края на ноември и е пуснато в YouTube преди 5 дни. Към момента то вече е било видяно от 250 000 души, което надминава всички очаквания. 

Изпълнението e записано в Wolfbrook Arena в Крайстчърч на Южния остров. То се случва по време на годишната церемония по връчването на награди на учениците от местния колеж Сейнт Андрюс. Честно казано – ако бяхме на мястото на хората в Крайстчърч, щяхме сериозно да се замислим да запишем детето си именно в този колеж, който се очертава като място с изключително добър вкус.

Във видеото, което предлагаме на вашето внимание, участват водещата певица Грейс Бърнет, соло китаристката Миа Фрейзър и Джеймс Макайвър на акустична китара, докато още близо 100-на техни съученици свирят на най-различни инструменти. Те са събрани от училищната рок група, духовия оркестър, хора на Сейнт Андрюс и от училищната джаз група. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини