Димитровградчани нападнаха лекар в спешното в Хасково

Бързо производство за причиняване на телесна повреда по време на изпълнение на служебните задължения е образувано в управлението в Хасково, информират от полицията.

Това е станало снощи в 20,15 часа, когато е получен сигнал от спешното отделение на МБАЛ Хасково, че близки на пациент са нападнали и ударили дежурния лекар. На място незабавно е изпратен автопатрул, който установил, че двама димитровградчани изчаквали свой близък в коридора на отделението. Те вдигали шум- крещели, смеели се, което довело дежурния лекар да им направи няколко пъти забележки.

Когато шума станал нетърпим и пречел на работата им, докторът опитал да ги изведе извън сградата. Единият /46г./ от мъжете го обидил, а по-младият на 18г. го ударил отзад с крак в областта на бъбреците и ребрата в дясно. Двамата нападатели  са отведени в районното полицейско управление. Те са тествани за алкохол, проба е направена и на лекаря.При 46-годишния мъж дрегерът е  отчела 1,12 промила в издишания въздух. 18-годишния младеж е задържан за 24 часа.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини