Jeep подготвя изцяло нов електрически SUV

През 2024 г. марката Jeep се подготвя да пусне своя първи глобален електрически автомобил с батерии BEV и разширява своята гама от легендарни SUV. Запознайте се с изцяло новия, изцяло електрически премиум Jeep Wagoneer S, който ще се продава в САЩ през есента на 2024 г. и след това на ключови пазари по света.

Предлаган ексклузивно като електрически автомобил, новият Jeep Wagoneer S предлага стандартни възможности за задвижване 4xe с управление на всякакъв терен, усъвършенствана технология, фокусирана върху марката и впечатляващи показатели за производителност, включително 600 конски сили и светкавично ускорение от 0 до 100 км/ч от около 3,5 секунди.

Неговият елегантен външен дизайн е воден от аеродинамичната ефективност и е белязан от нова LED осветена ексклузивна за класа решетка със седем слота на марката Jeep. Новият Jeep Wagoneer S е част от продължаващата глобална инициатива за електрификация на марката, която трансформира 4xe в новото 4x4 в преследване на визията на Jeep за постигане на свобода с нулеви емисии.

Източник: auto.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини