BMW X6 - по-мощен и по-аеродинамичен

По време на автомобилното изложение в Женева BMW ще представят нов пакет с подобрения, предназначен за X6. Промените засягат аеродинамиката, двигателя, окачването и интериора на автомобила, като всяка модификация може да бъде поръчвана отделно от останалите.

Съответно от немската компания предлагат следните аксесоари, подобряващи аеродинамиката на колата – нова предна и задна броня плюс странични прагове, боядисани в цвета на каросерията, предна решетка, задни аеродинамични елементи и заден спойлер. Предлагат се и 21-цолови олекотени лети джанти тип Y-spoke.

От месец юни собствениците на X6 ще могат да си поръчат и увеличение на мощността за редови шестцилиндровите и V8 двигатели.  Така мощността на V8 агрегата нараства с 41 к.с. и става 449 к.с, а максималният въртящ момент се повишава с 60 Нм и вече е 650 Нм. Същевременно мощността на шестцилиндровия бензинов агрегат скача на 326 к.с. (с 20 к.с. повече спрямо преди), а максималният въртящ момент – на 450 Нм (увеличение с 50 Нм). Времето за ускорение от 0 до 100 км/ч и при двете версии - xDrive50i и xDrive35i - е подобрено с 0.2 секунди.

От компанията предлагат на желаещите да закупят този модел още със спортна система за отделяне на отработените газове с хромирани накрайници, волан с плоска долна част (облицован с алкантара) и алуминиеви педали.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини