Младежите от ГЕРБ в Смолян раздадоха листовки за Деня на Европа

Изображение 1 от 4

    Младежите от структурата на ГЕРБ в Смолян раздадоха листовки за Деня на Европа с разяснение защо да гласуваме на изборите за Европейски парламент. Неговият нов състав на практика ще определя приоритетите и политиките на Европейския съюз през следващите пет години.
    Според младежите ЕС и неговите институции са важни за нас и всекидневния ни живот.
    „Когато гласуваме, ние избираме членове на Европейския парламент, а те взимат решения, които засягат ежедневието ни. Например тези решения засягат работни места, здравеопазването, околната среда и много други жизнено важни въпроси. Гласът на всеки има значение. Гласувайки, изразяваме позиция“, заяви Иван Стоев - член на НИС на МГЕРБ.
    По думите му единственият сигурен начин гласът ни да има силата да променя Европа е да гласуваме за изявени и доказали се личности, представляващи партии, които имат силни политически семейства в Европейския парламент.  
    „Гласувайки, изграждаме Европа като сигурен и добър дом, в който достойнството на хората, тяхната сигурност и свобода са на първо място“, каза Петя Касабова  - член на младежката структура.
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини