Зодиите и сексът

Ние, хората, имаме склонност да вкарваме всичко в категории. Така ни е по-лесно да анализираме и да извеждаме заключения за нещата и за самите себе си. Такъв вид категории са и зодиите. Може би откриваме някои сходни черти с хората, родени под нашия знак, но в същото време сме индивидуални. 

Що се отнася до секса – можем ли там да поставим нещата в рамки и категории?! Особено, когато става въпрос за зодии... Поне ще се опитаме, оставяме на вас да потвърдите или отречете написаното. 

ОВЕН: топло, пари, направо гори

Всички сексуални хороскопи сочат, че овните са една от най-активните зодии. Когато си навият някого на пръста трябва да го имат. Експериментите са техният специалитет. Лошото е обаче, че колкото бързо се палят, толкова бързо и гаснат. Овните са щедри на ласки, обичат страстната любовна игра, но обичат и честата смяна на партньори. В сексуално отношение си допадат с овен, лъв и скорпион. 

ТЕЛЕЦ: удобството преди всичко 

Телците обичат да се чувстват комфортно и да получават всичко, което искат. За това при тях от особено значение е обстановката. Тя може да ги предразположи за страстни часове или пък да ги откаже от тях. Обсебващи са. Отделят голямо значение на сексуалната игра, но не си падат по нетрадиционния секс. Подходящи партньори са лъв, скорпион и риби. 

БЛИЗНАЦИ: непретенциозни и непостоянни любовници 

Близнаците са специалисти във флирта, сексa обичат не по-малко, но трудно биха могли да се отдадат на един човек. Искат да опитат много неща, експериментите в леглото не ги притесняват. Воайори по природа, те обичат да усещат и чуждите погледи върху себе си. В игрите между чаршафите си допадат с везни, водолей и овен. 

РАК: настроението предопределя секса. 

Водещо при раците е настроението и емоциите. Притеснен да не бъде наранен, ракът трудно се отпуска в секса. Ракът е творец в леглото. Не е егоист – старае се да задоволи максимално партньора си. Това обаче много зависи от това дали човекът срещу него е успял да спечели доверието му. Подходящ партньор за рака е друг рак, дева или риби. 

ЛЪВ: обсебващ господар в леглото. 

Лъвовете, както е присъщо на огнената им зодия, са много горещи и страстни партньори. Когато са влюбени в човека до себе си му се отдават напълно и го даряват с незабравими сексуални преживявания. Понякога обаче може да се получи пробойна, ако човекът отсреща направи забележка на лъва по отношение на сексуалните му способности – това ще го накара да се отдръпне и дори може да удари върху потентността му. Представителите на зодията си подхождат с друг лъв, овен и стрелец. 

ДЕВА: суетни дори между чаршафите.

Освен, че за девите е много важно да изглеждат добре, когато излизат навън, те държат да са на ниво и в леглото. Някои хора казват, че повечето представители на зодията са студени, но има и такива, които са истинска буря в секса. Обичат да доставят удоволствие на партньора, но държат да чуват гласно неговото oдобрение. В повечето случаи обаче е необходимо повече време на девата да се отпусне. Подхожда си с рак, козирог и скорпион.

ВЕЗНИ: всеотдайни и привързани към партньора.

За везните любовта е нещо задължително в живота. Самотата за представителите на зодията е пагубна и не се чувстват добре сами. Ако срещнат партньор, който ги подкрепя и насърчава обаче са готови да направят всичко за него. С такъв човек до себе си те се справят майсторски с лудориите в леглото и не пестят усилия. Истинска хармонична връзка могат да имат с водолей, близнаци и лъв.

СКОРПИОН: водопад от страст.

Във всички хороскопи се казва, че скорпионът е много сексуален знак. В същото време обаче е и много ревнив. Понякога непостоянен в чувствата си, той обича да дразни и да си играе партньора си, а това го прави още по-атрактивен. В същото време е склонен към дълбоки чувства и е много отзивчив към най-близкия си човек. Подхожда си с рак, риби и и с други скорпиони.

СТРЕЛЕЦ: горещи, но лесно лапват въдицата.

Понякога емоциите, бушуващи в представителите на този знак, са противоположни. Стрелците са страстни любовници, но в същото време отдават голямо значение на партньора до себе си. Предпочитат сериозните връзки и когато са влюбени се отдават напълно. Обичат да изучават партньора си в леглото. В случай, че нямат никого до себе си обаче скачат от цвят на цвят. Сексуално си подхождат с водолеи, овни, везни и други стрелци.

КОЗИРОГ: търпеливо чакат жертвата си.

Доста хора смятат козирозите за малко затворени и резервирани по отношение на секса. Донякъде е вярно. Те са въздържани и избягват да се впускат в безперспективни авантюри и удоволствия за една нощ. Обичат да се държат настрана и да чакат търпеливо жертвата си. Пред нея се откриват напълно и са готови да й се отдадат напълно. Имат добра връзка с раци, деви и себеподобни козирози.

ВОДОЛЕЙ: сексуални експериментатори.

Понякога водолеят изглежда доста хладен и недостижим. Всъщност не е така, това просто означава, че не приема човека срещу себе си. Често му е трудно да се впусне в сексуална връзка, но направи ли го всичките му задръжки падат. Водолеите са специалисти в експериментите в леглото и рядко се интересуват какво мислят хората за това. Освен, че обичат да правят секс, те обичат и да говорят за него, а това привлича другите хора. Подхождат си сексуално с близнаци, везни, стрелци и деви.

РИБИ: сексът като водопад от емоции.

Както останалите водни знаци, рибите са изключително чувствителни. Обичат да се отдават на емоциите си и много често те са решаващи за сексуалните им преживявания. Предпазливи са преди да се отдадат на някого. За да ги примами, човекът отсреща първо трябва да отключи чувствата им и да покаже, че ги разбира. Рибите обичат разнообразието и за това партньорът им трябва да е изобретателен. Имат горещи нощи и силна връзка с раци, скорпиони, козирози и телци.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини