В София ще кърпят дупки денонощно

Най-сетне започва дългоочакваното закърпване на огромните кратери по улиците на София. По нареждане на кмета на столична община Йорданка Фандъкова и във връзка със затоплянето на времето от днес започват текущите ремонти на пътните платна на основните булеварди и улици, съобщи БНР.

След като приключат с основните булеварди, ще започне поетапното изкърпване и на малките улици в кварталите. Проблемите с дупките по софийските улици се пораждат всяка пролет, това ще е така докато не стартира цялостно преасфалтиране на основните пътни артерии. Отделно градът е блокиран заради строеж на метрото, които допълнително предизвиква хаос и задръствания.

Все пак от общината твърдят, че изкъпването на дупките ще е бързичко, а на булевардите “Драган Цанков” и “Цар Борис ІІІ” екипите дори ще работят през нощта. През деня ще се ремонтира настилката по булевард „Ботевградско шосе”, улица „Димитър Списаревски” и улица „Искърско Шосе”, а също улица „Гео Милев”, улица „Коперник”, булевард „Цариградско шосе”. Ремонтните работи ще се извършват без спиране на движението.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини