Преглед на печата

Новият брой на "Димитровградски пазар" излиза днес. В него ще прочетете за посещението на зам. министъра на земеделието Цветан Димитров в нашата община. Какво каза заместникът на Мирослав Найденов на среща със земеделските производители в Димитровград, ще научите също от новия брой. Пак там инфорират, че старица плати 8 000лв. и злато в класическа измама.

Тема от втора страница за лица, търсещи работа - димитровград търси мотокаристи и безработни с нисък ценз, Хасково - лекар- ординатор. Животновъди масово зарязват млекодобива, угояват добитъка за месо. Темата е разработена на стр.7 в "Димитровградски пазар". И още от посещението на зам.министъра в село Странско - баби "жънат" тлъсти каймета, дехутат учи беритба на жито. Димитровград със забележки по проекта за изграждане на АМ "Марица" пише още седмичника.

12 000 са декларирали ,че сами си плащат здравните вности, тема от стр.8. На следващата стр.9 четем- до 1 000 лв. за изхвърлен на улицата боклук. Задържаха жена, мамила за пари,  криминално заглавие от предпоследната страница на "Димитровградски пазар". 35 зрелостници ще стажуват по проект за кариерно консултиране, също тема от тази страница. За бъдещото сътрудничество между Димитровград и украинския Южний можете да научите повече от последната страница на седмичника.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини