Dodge Viper по женскиму

Едва ли на Dodge Viper му трябва някаква помощ, за да кара хората да обръщат глава след него.

Явно обаче това не важи за Дaн Раух, собственичка на това, което от Dodge искат да наричат „най-добрия Viper със заводски тунинг”. Като че ли за нея не са били достатъчни големите калници, дългият преден капак и страховитият звук от двигателя. Затова и тя е решила да получи нещо повече, като за начало го е боядисала в златно и е добавила бронзови състезателни ивици.

Раух е работила с дизайнерския екип на Dodge, за да индивидуализират допълнително автомобила. Що се отнася до конкретното оцветяване, то за него отговаря House of Kolor. Това обаче не е всичко, тъй като автомобилът е качен върху уникални петспицови джанти в тъмен графитен оттенък.

Промените обаче далеч не са само по екстериора, като отвътре собственичката на прекрасния американски спортист получава специално изработена кожа от Тони Спампинито.

Но кой би се захванал до такава степен да индивидуализира една от последните заводски версии на Dodge Viper? Всъщност семейство Раух от Тексас притежава една от най-големите лични колекции от Viper-и в света, като в гаража им има повече от 40 „усойници”.

Колекционерската стойност на уникалния Viper може и да е по-ниска от очакваното, но след 10 или 20 години от Dodge ще разказват как през 2010 година са направили повече специални издания на Viper, отколкото за всички останали години от съществуването на автомобила.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини