Дърти хлапета - да остарееш, не означава, че си пораснал

Салма Хайек е водещ моден дизайнер в комедията "Дърти хлапета" на Денис Дуган. Изисканата дама изпада в културен шок, когато съпругът й (в изпълнение на Адам Сандлър) я завежда, заедно с цялото им семейство, на някаква къща край езеро, вместо на модно ревю в Милано. Филмът излиза по нашите екрани на 20 август, съобщиха разпространителите.

Кевин Джеймс, Крис Рок, Дейвид Спейд и Роб Шнайдер допълват компанията от комици начело с Адам Сандлър. В ролите на съпруги са още Мария Бело - бивша мажоретка, омъжена за бившия капитан на училищния футболен отбор, и Мая Рудолф - работеща жена, която издържа семейството, докато мъжът й си стои у дома и отглежда децата.

"Дърти хлапета" разказва за петима мъже, които са били най-добри приятели като деца. За пръв път след 30 години те се събират отново, за да отпразнуват 4 юли заедно със семействата си. По време на уикенда старите приятели установяват, че да остарееш, не означава задължително да си пораснал...

Идеята за филма хрумва на Сандлър, когато самият той губи ориентир в живота си и решава да отиде със семейството си в родния си град. Там, връщайки се към корените, той смята, че ще намери отново своя път и ще поеме в правилната посока. За целта наема къща близо до езеро и кани свои стари приятели и семействата им, за да празнуват заедно.

"Историята е много затрогваща. Поводът за събирането на старите приятели е тъжен - техният треньор е починал, но въпреки това те много се радват да се видят отново. Запознават се със семейства си - съпруги, гаджета, деца, кучета и т.н. И всичко това се случва, когато те се намират в особен, преломен момент от техния живот," казва режисьорът Денис Дуган.

"Много забавни и смешни хора са събрани във филма. Не само това обаче го прави готин. Атмосферата се получава от факта, че заедно играят талантливи актьори, които и в реалния живот са много добри приятели", коментира актрисата Мая Рудолф.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини