Грабят обувки по 10 лева в Димитровград

И мъже и жени се тълпяха в магазина и избираха от предлаганите модели

Току що отворил врати магазин за боти и ботуши на централна димитровградска улица привлече като магнит огромен брой клиенти заради атрактивните цени. Обувките са на цена от 10 лв., ботите са 15 лв. а само десетина вида по - луксозни ботуши струват 20 лв. Мъже и жени, млади и пенсионери не се поколебаха и си вземаха по повече от един чифт, увери се репортер на Dimitrovgrad.bgvesti.net.

Представител на собствениците обясни, че стоката е предимно от Китай, което определя и цената на обувките. "Има и боклуци, но и хубави на вид боти, стига качеството да е прилично, коментира млада майка, оставила количката отвън и отдала се на шопинг терапия. Жената не се притесняваше, че обувките може да издържат от ден до пладне. "С това майчинство от 240 лв. не мога си позволя по-скъпи боти", разказа още димитровградчанката.

Между 30- 35 лв. вървят най-евтините боти и ботуши в Димитровград, показа проверка на Dimitrovgrad.bgvesti.net. Продаваните тук ботуши за 20 лв. са направо по джоба на обеднелия българин, коментираха пенсионер, дошъл да премери чифт обувки за есенно-зимния сезон.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини