Секс със призрак?! Пол Верховен издирва новата Шарън Стоун за еротичния трилър Eternal

Шарън Стоун (Sharon Stone) може и стъпка по стъпка да слиза от пиедестала, на който я поставиха милиони мъже след успеха на "Първичен инстинкт" (Basic Instinct), но очевидно съвсем скоро на небосклона ще изгрее новата й заместничка.

Скандалният режисьор Пол Верховен (Paul Verhoeven) подготвя поредния си провокативен проект - този път под заглавие Eternal, за който обещава да е дори по-еротичен и брутален и от големия му хит от 1992 година.

Лентата ще разказва за примерен съпруг, който спасява красива жена, канеща се да се самоубие. Двамата започват гореща връзка, само за да може мъжът скоро да разбере, че въпросната дама отдавна е мъртва и той всъщност се отдава на страстта си със.. призрак, желаещ душата му.

Свръхестественият еротичен трилър все още няма официално обявени имена в каста, но при всички положения вероятно ще са доста популярни личности с оглед на сериозния бюджет - между 10 и 25 милиона долара.

Иначе сценарият е дело на Дейвид Лофъри, познат от работата си над "Обсебена", а продуценти ще са Сидни Кимел, Джон Пеноти, Питър Блек и Чарлз Сегарс.

Началото на снимките е предвидено за средата на 2011 година, веднага след като Верховен завърши реализацията на историческата драма Hidden Force.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини