"Левски" и ЦСКА със загуби в Европа

„Левски” и ЦСКА загубиха срещите си в турнира в 3-ия кръг на Лига Европа. Тимът на „Левски” загуби като гост с 0:1 от тима на Лил.

С гол на защитника Шеджу в началото на втората част „песовете” успяха да вземат ценния успех, който ги праща над българския отбор в групата. Дъстли Мулдер, който иначе изигра добър мач, беше с основна вина за попадението на домакините, предаде Novsport.

След срещата „сините” се смъкнаха на третата позиция в класирането с 3 точки. Пред тях са Лил с 4 и Спортинг, който разби Гент с 5:1, с 9. Последни са белгийците с 1 точка.

ЦСКА пък загуби домакинството си на Рапид (Виена) с 0:2. Срещата се игра на стадион „Васил Левски” и бе от програмата на група „L” на турнира Лига Европа. Венегоор ъг Хеселин откри в 28-ата минута, а крайното 2:0 оформи Хофман в 32-ата.

След тази загуба ЦСКА остава на дъното в група „L” с 0 спечелени точки. Гостите от Рапид пък остават 3-и с 3 точки в актива си.

След двубоя фенове на ЦСКА нападнаха с димки, бомби и бутилки ВИП изхода откъм сектор „А” на националния стадион „Васил Левски”. Задържани са 12 души, има ранени полицаи, съобщи директорът на СДВР Валентин Йорданов.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини