Полицай и катаджия от Димитровград с награда

Двама служители на димитровградското РПУ са наградени с обявяване на благодарност заради днешния професионален празник на полицията. За същестнвен принос в борбата с престъпността и трайни професионални резултати са отличени полицай Мирослав Марков и автоконтрольор Венко Велчев от РПУ-Димитровград.

Още 11 служители на МВР в хасковско са наградени заради празника, те са от различни полицейски управления. Колективно отличие получава сектор "Икономическа полиция" към ОДП-Хасково за постигнати високи резултати в борбата с икономическата престъпност. 

Празникът на МВР в областта ще се отбележи с поредица мероприятия, сред които състезание по стрелба между полицаи и журналисти, занятия на детска полицейска академия, обучения по безопасност на движението в хасковски училища.

В Димитровград на 10 ноември ще има срещи на полицията с младежки групи от училищата по превантивни теми срещу насилието. Тези срещи ще са закрити за медиите, коментира пред Dimitrovgrad.bgvesti.net говорителят на полицията Нина Николова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини