За хората, пенсиите, реформите - преглед на печата в Димитровград

Пенсионната реформа в България и лутането на управляващите през последните месеци коментира в темата от днешния си брой "Общински вестник". Помислено ли е за хората, които са най-потърпевши от тази реформа и какво се договориха управляващи, НОИ и синдикати- четете в новият брой на димитровградския седмичник.

Четири фирми мераклии да чистят снега по общинските пътища тази зима, информира още "Общински вестник. За петия пакет ще бъде търсена още една фирма, поради липса на желаещи в обявената обществена поръчка.

Помощ за хората с увреждания - за старта на една нова социална програма пише новият брой на димитровградския седмичник. Тя ще обхване инвалиди с 90% нетрудоспособност и ще продължи близо две години.

"Граждани за Димитровград" получи одобрение - новините около учредяването на обществения дарителски фонд "Граждани за Димитровград" коментира на стр.3 Наталия Делчева от фондация "Подари усмивка".  Предстои второ събрание на фонда, на което ще бъдат избрани управителен и дарителски съвет.

Стефан Димитров пише на министър Нейков - в писмото си градоначалника иска повече професии по проекта "Нов избор - развитие и реализация".

Високо, високо..... "Стара планина" - коментар за интереса към продуктите от новата марка в Димитровград и фирмите, които ги произвеждат четете на стр.4 на "Общински вестник".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини