Малката черна рокля пак е хит

Малката черна рокля изглежда е най-любимата тема на дизайнерите за всички времена, откак роклите взеха да стават малки. Има защо - с малко материал и изразни средства се постига максимум женственост, класа и стил. Като си избирате тоалет за наближаващите вече празници, спомнете си колко удобна, елегантна и секси е малката черна рокля.

Малката черна рокля има нужда само от черни обувки, за предпочитане с висок ток и малко блясък около врата, ако не от Сваровски, то класическата перлена огърлица като Джаки Онасис. Комбинирате си я с почти всичко, ако решите - сако, шал, фишу. Да, малка е, но може да покаже много от вашия вкус, чар, или ...тяло, вие решавате.

Не е необходимо да е прекалено скъпарска. Понеже е много изчистена и пресътворявана от всички дизайнери, има шанс да намерите сполучлива на съвсем поносима цена. Тук обаче ви пускаме едни модели, които вървят в комбинация с Jaguar. Специален поздрав за тези, които ще оценят изненадващо семплия шик, дори да са наясно, че имат нулев шанс да го притежават.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини