Стека & Гамена пеят на димитровградския пазар

Стека и Гамена направиха промоция на новата си песен

"Коледна приказка" бяха нарекли организаторите от "Общински пазари" днешната програма пред димитровградската спотна зала "Младост". Трета поредна неделя там се провежда коледно-новогодишна фиеста за всички димитровградчани и гости на града в пазарния ден.

Началото поставиха децата от вокално-танцова група "Изгрев" с ръководител Дора Христозова, които бяха подготвили специален танц и песни. Детска вокална група ”До-Ре-Ми” с ръководител Красимира Кръстева изпя класическите  „Тиха нощ” и „Дядо Коледа”. Коледни музикални изненади имаше и от детско вокално студио „Таралежите” с ръководител Емилия Тодорова.

Феновете на рапа с нетърпение очакваха премиерата на най-новата песен на Стека & Гамена "Бъдни вечер".финалът на коледната приказка поставиха от танцов ансамбъл „Изворче” с ръководител Ангел Петров, които изпълниха пъстра хороводна китка.

На символични цени се продаваха сувенирите в благотворителния базар, които съпътстваше днешната коледна приказка. парите събрани от него ще отидат в помощ на децата в риск. В каузата се вкючиха от Дневния център за възрастни с увреждания и представители на всички детски градини в Димитровград.

 

Следващата неделя, 26 декември от „Общински пазари” са приготвили червено вино за коледно-новогодишна наздравица, коледарски благослов, концерт на Забавно-духов оркестър с диригент Доцо Вътков с коледни мелодии. Организаторите се канят да пкажат най-дългото хоро, правено някога на тържището и приканват димитровградчани да се включат в предизвикателството.

Детско вокално студио "Таралежите"

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини