Паника в Меричлери няма - преглед на димитровградския печат

Паника в Меричлери няма, хората приемат философски проблема - пише в новия си брой "Общиски вестник". Кметицата на малкия град Ваня Славова в димитровградска община разказва за това как хората приемат новината за наличие на арсен във водата. Какво се прави в меричлери за спокойствието на населението, научаваме още от "Общински вестник"

"Винаги има надежда"- пише във водещ материа седмичника чийто брой е последен за 2010 година. Екипът на изданието пожелава на читателите си весело посрещане на Коледа и Нова година.

Готови сме за зимата, снеговалежът не създаде проблеми- темата от стр2. Какво е направено в димитровград и общинатаза подобряване на зимната обстановка пише още "Общински вестник". 

"Променят такса битови отпадъци и недвижими имоти, информира още димитровградския вестник. Предложенията за промяна са внесени от градоначалника Стефан Димитров и ще бъдат разгледани на предстоящта сесия на ОБС в четвъртък.

Закриват три сектора в МБАЛ "Св.Екатерина", 10 души аут"- темата за предстоящите съкращения в димитровградската болница разглежда още новия брой на "Общински вестник". На страниците на седмичника управителят д-р Здравко Наков коментира състоянието на здравното заведение.

Обявяват спортистите на годината - пише "Общински вестник". На специална церемония тази вечер ще станат ясни имената на спортиста, треньора и учителя по физическо възпитание за 2010 година.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини