Димитровградчанин празнува всяка година 8 март

Да празнуваш рожден ден на женския празник 8-март - това се случва вече 22 години на димитровградчанинът Лъчезар Александров. Сред тинейджърите в града той е известен и като L Zar- рап изпълнител, който сам пише текстовете си и има зад гърба си два клипа. Това, че е роден на най-женския празник не тревожи Лъчезар, даже го забавлява. Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net той разказа, че винаги предизвиква усмивки, когато черпи заедно с нежната половина на днешния ден.

Не е много словоохотлив когато говори за любимото си занимание. Лъчезар казва, че е здраво стъпил на земята и не смята, да покорява световните сцени като рап музикант. Надява се да го забележат в България, но знае, че това става с цената на много труд. С рап музика се занимава от три години, когато текста е готов, разчита на музиката на няколко приятели.

Като всяка кандидат-звезда черпи теми от ежедневието. Така са се родили и двете му песни - "Дай ми знак" и "Криворазбрана реалност". Казва, че тинейджърите ги харесват, но той смята, че може да направи и по-добри парчета. И вярва, че това ще стане скоро.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини