Подаряват почивка в Гърция за победител в конкурс

Офисът на Гръцката Национална Туристическа Организация (ГНТО) в София стартира конкурс за снимки, видео и кратки разкази с тема преживяванията Ви от пътуванията и почивките ви в Гърция.
Конкурсът е отворен за всички възрасти и ще приема материали от участниците най-късно до 15 Април 2011 включително. В последствие на специална официална церемония компетентно жури с председател представителят на ГНТО за България – г-н Леонидас Ефтимиу ще награди най-добрите трима участници във всяка категория.

Конкурсът е тематичен и покрива следните категории:

  • Моят Великден, Коледа и/ или Нова Година  в Гърция
  • Моето любимо гръцко ястие, археологическа забележителност, град или плаж в Гърция
  • Любимото ми занимание, забавление или любимо място на моето семейство в Гърция

Първите три произведения във всяка категория ще получат страхотни награди.

  • Третото място получава бутилка Узо или ароматно гръцко вино
  • Второто място ще получи две луксозни книги за гръцката кухня и култура.
  • Авторите на най-добрите произведения ще се радват на пътуване до Гърция (екскурзия или престой) любезно предоставена от партньорите на ГНТО (повече информация за дестинациите и дните ще бъде обявена скоро)

В конкурса може да се участва както с текст (разказ, пътепис с обем до една печатна страница) така и с видео или дори само със снимка.

Но и видеото и снимката трябва да бъдат продружени с обяснителен текст и коментар относно мястото на заснемането им и съпътсващата ги история.

За да сте сигурни, че материалът ви ще бъде включен в конкурса, изпратете връзка към него, заедно с категорията в която участвате, трите си имена и телефон за връзка на

адрес:
visitgreecebof@gmail.com

 

Допълнителни уточнения и напътствия:

Наградите във всяка категория са 3, няма да бъдат раздавани различни категории за различните формати – текст, видео или снимка. Възможно е да спечели най-добрия разказ, както и най-добрата снимка придружена с най-изчерпателния коментар.

За публикациите:

Участващите с публикации (пътепис, разказ) може да ги публикуват на собствените си лични страници и блогове, върху специализирани групови блогове и сайтове за пътеписи и пътувания, като упоменат, че текстът участва в конкурса „Ти в Гърция” и да изпратят връзка към публикацията си на гореописания адрес.

Ако участниците не притежават собствен сайт и/или блог и нямат достъп до публични и групови такива, то сайтът „Пътеводител Гърция” ще публикува разказите им на следния адрес: http://garcia.patevoditel.bg/

За снимките:

Участниците може да качват снимките си във flickr, в личния си потребителски профил и допълнително в групата „Visit Greece” http://flickr.com/photos/visitgreecegr/ като маркират снимките си с “YouInGreeceBg”, за да може организаторите да ги откриват по-лесно.

Видео:

Участниците може да качват видео материалите си в youtube, като отново ги маркират с «YouInGreeceBg» и съпровождат с изчерпателен коментар.

Авторски права

С участието си в конкурса всеки участник се съгласява да трансферира безусловно и за неопределен срок авторските права върху материалите си (текст, видео, снимки) включително и правата за модифициране на съдържанието и възпроизвеждането му напълно или отчасти в онлайн и печатни издания.

Чудомира Щерева

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Случаен виц

Последни новини