Набират издръжливи кандидати за работа в Германия

Кандидати за работа в Германия като помощен персонал при обслужване на преместваеми обекти набира Бюрото по труда в Димитровград. Работна ръка е нужна при провеждане на изложения, панаири, фолклорни фестивали в европейската държава. Изискванията, които налага Агенцията по заетостта, съвместно с Централата за чуждестранно и специализирано посредничество в Бон са високи, коментира шефът на Бюрото Антония Тюйлиева.

Освен задължителното владеене на немски език, кандидатите трябва да имат занаятчийски и технически способности и познания по дърводелство, железарство, дребни заварки, бояджийство и др. Физическа издръжливост на мераклиите за работа в Германия трябва да е много добра, защото работно време в зависимост от офертата стига до 60 часа/седмично.

Желателно е кандидатите да имат опит при работа с клиенти, да са учтиви и добронамерени е друго от условията на офертата за работа зад граница. Има и изискване за основни готварски и сервитьорски познания и опит, както и шофьорска книжка. Офертата включва 9-месечна сезонна заетост, квартира и храна, осигурени от работодателя. Предварително заявеното заплащане при 60 часа заетост е 1970 евро/бруто на месец.

Желаещите трябва да представят в Бюрато по труда заявление за посредничество, молба, копие от диплома, автобиография, препоръка. По-подборна информация дават трудовите посредници в Бюрото по труда в Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини