Банските - най-търсени на димитровградския пазар

24 лева струват този бански в комплект с долнище

Между 10 и 30 лева струва дамски бански костюм на пазара в Димитровград в разгара на летния сезон. По това време на годината най-нужното за морето облекло се оказва и едно от най-купуваните на тържището.

Предпочитан от дамите си остава черният цвят, но не липсват и любителки на ярките тонове - розово, лилаво, зелено или синьо. Цената определя и качеството, стигащите до 30 лева бански са добре конструирани и ушити. Когато се прибавят аксесоарите - шал за плажа, шапка, чехли, сумата набъбва до 50-60 лв.

Между 8 и 10 лв. се харчи банския за момиченца от две части. Там изборът от цветове и материи също е голям. Преобладават розовите и сините с морски мотиви - миди, морски кончета и цветя. За малките господа банския е по-евтин - между 4 и 6 лв.

Комбинацията от черно, бяло или сиво на плажа си остава класика

7 лв. са най-евтините боксерки за плажа, които могат да си купят мъжете. Ако предпочитат по-луксозни, трябва да се бръкнат до 10-12 лв.

Иначе жегите принудиха повечето от търговците вчера и днес да заворят по-рано от обичайното, защото клиентите търсеха сенки и прохлада.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини