Без паяк -2 500 лв. загуби месечно - преглед на печата в Димитровград

Димитровград губи по 2 500 лв. месечно заради спрения паяк - пише в новия си брой регионалният седмичник "Тракия 21 век". Общината пише до Държавната автомобилна инспекция, пита какви са основанията за тази крайна мярка, става ясно от статията на стр.4. В най-натоварените пазарни дни паякът е вдигал до 12 коли, в делнични бройката била по-малко.

Животоспасяваща апаратура за "Св.Екатерина" от Ротари - темата от тази седмица е засегната и в седмичника, излизащ в Димитровград. Дарението е на стойност 27 000 лв и бе връчено на лекарите от Вътрешно отделение в тукашната МБАЛ.

5 от бандата на Златю в ареста, търсят още един - по темата за разкритата през седмицата банда за обири в Хасковско пише и "Тракия 21 век". 46-годишен мъж от Злато поле се оказа тарторът на престъпната група, той обаче е зад решетките за други крими деяния, издирва се единият от обирджиите.

Асфалтират Черноконево с 600 бона - друга тема от седмицата на страниците на "Тракия 21 век". Пак от там научаваме, че бедни от Димитровград с европакети от БЧК. От 12 юли ще започне раздаването на хранителните помощи от Европа на социално слаби в тукашния блон на Червения кръст.

Темата на броя - Ябълковци по близо до Великан отколкото до центъра си. Проетански недомислици и калпаво изпълнение създават купища проблеми край високоскоростната жп линия, пише изданието.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини