Черни колани и първи дан за димитровградски каратисти

Пореден успех постигнаха състезателите на Спортен клуб "Киокушин" в Димитровград, похвали се пред Dimitrovgrad.bgvesti.net треньорът Иван Нондов. По време на международен технически лагер в Приморско миналата седмица, трима от състезателите на клуба са издържали успешно изпит по техническа подготовка. 

Мирослав Милев е защитил първи дан черен колан, същото е сторил и Александър Татевосян. Друг състезател на клуба - Иван Илиев се е върнал от лагера с второ кю кафяв колан. Общо 13 състезатели от димитровградската школа са участвали в семинара по карате шин киокушин, заедно с общо 230 спортисти от страната и света. Изключително ценни са били напътствията в диспицлината на инструктора на лагера Кухинаро Сузуки от Япония и два пъти световния шампион Валери Димитров, които е и деветкратен европейски шампион.

Следващото голямо предизвикателство пред каратистите е участие в международен турнир в Румъния за юноши и девойки младша и старша възраст през октомври. Пред ноември тукашните състезатели ще мерят сили в международен турнир за мъже в Хърватска.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини